söndag 10 oktober 2010

Shoppat garn

Eftersom jag inte har särskilt mycket tid till handarbete just för tillfället, så har jag handlat mera garn... Hm, den ekvationen går inte riktigt ihop va?! Är så sugen på att göra nya saker, fast jag inte ens hinner färdigställa de "gamla". Om jag känner mig själv rätt så kommer jag att börja på dessa innan jag fortsätter med de andra... De glittriga nystanen är ett 100 % akrylgarn, Silver Soft. Jag som eg inte gillar akryl har insett att det är lite billigare, lättare att sköta och det gör inget om barnen inte gillar halskragarna jag tänker sticka. Nåt liknande de här funderar jag på.

Fabel och delight är till ett par vantar till mig själv. Är så sugen på att prova det här mönstret. Älskar de flerfärgade garnen, men efter min citronsjal i fame trend, inser jag att jag inte riktigt vill använda så färgglada plagg... Så nu (eller kanske senare) ska jag ge mig på flerfärgat och svart ihop.

5 kommentarer:

 1. Jodå...den ekvationen e fin tycker jag ;-) Härligt med nytt garn!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina nya garner du köpt! Ska bli spännande att se vad du gör av dem.

  SvaraRadera
 3. Det är svårt att låta bli att köpa garn - det finns ju så mycket fint! Halskragarna blir alldeles säkert härliga och vantmönstret är ju bara så underbart! Lycka till!
  Maria

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga färger till garn du hittat! Ska bli kul att se vad det blir av dem framöver.

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du vill vara med i min utlottning!
  2 lotter till dig! =)

  Hittar så mycket fint här!
  Och wow! Du gör egna mönster också! Vill jag också kunna, men har hittills inte lyckats hålla reda på alla maskor...

  SvaraRadera