måndag 8 juli 2013

Gratitude


Jag har stickat en Gratitude-sjal, mönster av Visalisa. Jaghade lite "panik", inget bra projekt att ta med på resorna till och från jobbet. Hur ska man stå ut med att pendla om man inte har något handarbete ;-) ? Mönstret hade jag haft ett tag och var verkligen sugen på att testa. Tyvärr hade jag inget garn hemma som riktigt passade... Men jag tog vad jag kunde hitta och så här blev det:
Garnet har vackra färger och det såg lovande ut när det var ett nystan. Tyvärr gjorde det sig inte riktigt på den här sjalen, tycker jag, färgskiftningarna var lite för markanta. Sjalen var hur som helst kul att sticka, men den blev lite mindre än jag tänkt mig.Lillasyster tyckte att sjalen var jättefin! Och jag tror att både storleken och färgerna passar henne bättre än mig, så hon fick den!

När sjalen blev färdig var jag på landet och hade inte med mig fler stickprojekt (hur hade jag tänkt då kan man ju undra???). Vad gör man? Jo, ett par pulsvärmare som matchar sjalen så klart, av garnet som blev över.Lillasyster har hunnit fylla sju år och har precis tappat sin första tand i överkäken =). Så här söt är hon med sin sjal och matchande pulsvärmare! <3>


Mönster: Gratitude av Visalisa
Garn: Baby Trunte, Hjertegarn, 100% merinoull (lite drygt 1 nystan till sjalen)
Stickor: 3

1 kommentar:

  1. Tycker att sjalen blev jättefin, förstår att lillasyster är mycket nöjd.

    SvaraRadera