söndag 15 september 2013

Nytt garn och naglarStorasyster var bjuden på ett pyjamasparty igår. Ny snygg pyjamas inhandlades. Naglar som matchar byxor och tryck på tröjan fixade vi också, det var lagom enligt Storasyster. 


Nagellacket har vi köpt på Hamleys. Det är ingen höjdarkvalitet på lacket, men det som är kul är att det finns en supersmal "penna" på varje färg som man kan rita fina mönster med. Enligt försäljaren så kan man, när nagellacket är slut, fylla på med vilket nagellack som helst i dem och den smala pennan ska fungera då också! Vi får väl se hur det går med den saken... Roligt är det i alla fall, fast jag tror att jag är mest entusiastisk. Barnens tålamod räcker inte till när man måste vänta på att lacket ska torka.
Härom dagen läste jag på Facebook att en garnbutik nära mitt jobb hade 50% rea på alla Drops-garner. Det kan man ju bara inte missa tänkte jag och tog omvägen förbi butiken på vägen hem.


Hur kommer det sig att man inte kommer på några projekt när man väl står i en garnaffär och man ska köpa garn billigt??? I vanliga fall sitter man ju hemma och tänker på flera olika grejer som man skulle vilja göra (det är bara tiden som inte riktigt räcker till). Hur som helst så köpte jag lite fina grejer i alla fall. Några mössor och vantar tänkte jag mig, och ett par tofflor. 356 kr gick hela kalaset på!


Ett par vantar startade jag med på en gång! Vanten i svart Fabel och katterna i grå-melerad Delight. Till en kattälskare med grå katt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar