lördag 2 augusti 2014

Tenntrådsarmband

För många, många år sedan lärde jag mig att göra tenntrådsarmband. Det märkliga är att jag inte kan minnas hur och när jag faktiskt lärde mig det... Jag gjorde många, mest till mig själv, men gav också bort och sålde några stycken. 


Häromdagen hittade jag alla armband när jag letade efter helt andra saker och tänkte att jag skulle börja använda dem igen, de är ju så fina! Men då upptäckt jag att jag inte kan ha dem längre :-(  Blir armarna tjockare/grövre när man blir äldre??? Visst väger jag några kilo mer än jag gjorde när jag hade armbanden, men inte trodde jag det satte sig på handlederna... 

Storasyster provade armbanden, tyckte de var fina och valde två som hon ville ha (det vänstra och mittersta på bilden ovan). Det högra kan jag fortfarande ha, det enda av alla jag har... Jag minns det som om det var för stort och att jag nästan aldrig använde det pga det. Lillasyster hade för smal handled och blev ledsen för att hon inte kunde ha något av armbanden. Som tur var så visste jag vart jag förvarade allt material till att göra nya armband och har nu knåpat ihop ett till henne med (två bilderna ovan). Hon blev jätteglad! :-)

1 kommentar: