söndag 26 juni 2016

Lite saft och aktivitetstips

Har gjort fläderblomssaft. Vet inte riktigt om jag är helt nöjd. Den har en liten bismak, av typ grönt, eller blad, eller trä... Verkar bara vara jag som känner det. Barnen är inte så förtjusta i fläderblomssaft. De dricker nästan aldrig saft över huvud taget. Vilket ju är bra, men när mamman vill göra saft så vore det ju kul om någon drack upp den. För mamman själv vill inte heller ha saft. För mycket socker... Men det var kul att göra i alla fall.
Jag googlade recept och följde Leilas recept från en bok tydligen. Knepigt det där när någon publicerar ett recept från en bok, som författaren inte alls hade tänkt att dela på nätet...


Imorgon åker Lillasyster med mormor, morfar och en kompis till landet. Hon ser fram emot det så himla mycket. Jag hittade en så rolig idé som kan avlasta mormor och morfar lite när barnen inte kommer på vad de ska göra: Loppa med sommaraktiviteter. Rolig idé tyckte jag! Har anpassat aktiviteterna till sånt som två tio-elva-åringar kan göra på just vårt landställe.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar