söndag 18 oktober 2009

Disktrasa igen...Igår gav vi bort en första disktrasa till ett par vänner som bjöd på middag (hade med en blomkvast också). Det var sambons vän vi skulle till, så han (sambon alltså) fick välja färger och mönster. Den blev väldigt fin! Sambon gjorde en lapp med skötselråd som vi fäste runt disktrasan. Det såg väldigt proffsigt ut!

Vi har nu använt vår egen gröna disktrasa med snäckmönster i helgen (se inlägget nedan). Den är riktigt bra tycker jag. Lite jobbig att krama ur vattnet, den är lite hård. Men den torkar bra, "river" lite extra på fläckar och det gillar jag. Man behöver inte gnugga så hemskt. Där emot suger den inte upp vätska lika bra som en wettex (gjorde ett litet test på skoj: 1/2 dl vatten sög wettex upp på en torkning + torka torrt en gång. Lintrasan sög upp 1/2 dl vatten på tre torkningar + en torka torrt...). Jag gillar den i alla fall, den är ju snyggare än en wettex också. Och bra för miljön ska det ju också vara...

3 kommentarer:

  1. Gillar dian disktrasor!! Jag gjorde oxå ett par innan fast stickad,det blev inte bra för jag stickar så löst,då e det bättre att virka så som du gör o såg riktigt proffsigt ut med etiketten !!Klart du ska göra dem som julklappar med !!Det tänker jag göra !kram på dej =)

    SvaraRadera
  2. Jättetjusigt! Kan helt klart tänka mig att bjuda på middag om man får så fina presenter :D

    SvaraRadera
  3. Mina suger upp mer och mer, ju fler gånger jag kokar dem :)

    SvaraRadera