söndag 15 maj 2011

Hjärtekatten CharlieHär virkas det en Hjärtekatt i veckan ser jag nu när jag bloggar om det. Storasyster och hennes kompis fick vara med och namnge Hjärtekatt nr 3. Charlie blir hans namn. Han är liksom Smilla virkad med 3ans virknål och garnet är Drops Safran.Här sitter gänget: Nisse, Smilla och Charlie och kollar in finalen i hockey-VM. Det ser inte bra ut för Sverige, men kissarna är glada ändå =)


Det blir visst ofta så att jag gör samma saker flera gånger och bloggar om dem efter varandra. Jag som alltid brukar säga att det är så tråkigt att göra nr 2 av saker... Just Hjärtekatterna känns som ett angeläget projekt, dels hoppas jag kunna glädja ett par barn och dels så äter de lite restgarner (och det är bra!!! ;-)). Det kommer nog att bli ännu en katt innan de postas till Göteborg. Jag har också anmält mig som stödvirkare (om man inte kan virka, kan man köpa garn som någon annan virkar hjärtekatt av) men det var visst många som hann före mig, så jag får väl se om jag får göra det...

4 kommentarer:

 1. Charlie e supercool. Vilket härligt gäng du har fått ihop!

  SvaraRadera
 2. tycker dom är så söta dom där kissarna...är ingen hävlig virkare men funderar på om man skal göra ett försök :)

  SvaraRadera
 3. Här stödvirkas det för fullt. :o) Vilka fina katter du har gjort!

  Jag har också svårt att göra något en andra gång (och fler). Men efter att nu ha gjort tre katter på raken inser jag att det är ganska skönt. Man lär sig en massa efter att ha gjort samma mönster flera gånger. :o)

  SvaraRadera
 4. Vilket sött kattgäng! Gillar färgerna!

  SvaraRadera