onsdag 21 augusti 2013

Amigurumi-hundar


Lillasyster har fått flera hemgjorda saker på sistone. Det är ju orättvist tänkte jag (allt är nämligen väldigt orättvist hemma hos oss. Enligt barnen), så jag frågade Storasyster om hon inte ville att jag skulle göra något till henne också!? Föreslog en massa saker för henne, men hon är i en lite kinkig ålder (snart 10), så inget lät lockande. Hon kikade lite i min bok "virka mina bästa amigurumis" av Mia Bengtsson och sa att hon skulle vilja ha en hund. Sedan kom några vänner och hälsade på oss på landet och deras dotter hade också tittat i boken. Hon sa lite diskret till sin mamma att en sån där hund skulle hon vilja ha. Jaha, då var det väl bara att göra ett par hundar då!
Vännernas dotter fyllde så passande år några dagar efter besöket hos oss, så den ljusgrå hunden levererades till henne på födelsedagen. Storasyster fick välja vilken av hundarna hon ville ha, valde den mörkare grå!
Mönster: från boken "virka mina bästa amigurumis" av Mia Bengtsson
Garn: Tilda
Virknål: 3

3 kommentarer:

  1. Ja, visst blev de söta =) Jättekul mönster att virka!

    Och nu när jag monterat några fler amigurumis i sommar, känns det inte lika oöverstigligt längre, och det blir snyggare ju fler saker man monterar, man får in snitsen lite.

    SvaraRadera
  2. Åhhhh....vilka söta!

    SvaraRadera