fredag 28 oktober 2016

Sy- och hantverksfestivalen i Älvsjö

Idag har jag varit på Sy- och hantverksfestivalen i Älvsjö. Jag tog en semesterdag för att kunna njuta extra av denna händelse =). Det är så kul att gå och klämma och känna på en massa underbara garner!! Oj vad jag hade ont i fötterna till slut.

Jag hade för en gångs skull redan innan bestämt vad jag faktiskt skulle köpa och jag lyckades hålla mig till det. Till och med så att jag inte köpte garn till ett projekt som jag hade tänkt...


Jag ska sticka en Riddari till mig själv. I koft-modell tänkte jag. Och för första gången klippa i en stickning. Om jag vågar... Jag kan bli så där paniksvettig, så jag tror jag tycker bättre om kofta än tröja med tanke på att garnet är så tjockt.


Sambon ska få en ny mössa. Hans gamla hemstickade har tappat formen och används inte längre. Tänker sticka en Brezel till honom i Magasin duetts Donegal Tweed.


5 kr styck för 20 cm långa dragkedjor (lila, marin, blå och militärgrön) kunde jag inte motstå och nya knappnålar behövde jag också.


Och den här boken (Håll käften jag räknar av Julia Skott) har man ju hört så mycket om från alla möjliga håll, så den unnade jag mig också! Ett signerat ex är ju extra kul!!

(Och tänk om man hade tålamod att fota i dagsljus, vad mycket finare alla foton skulle kunna vara då :-p)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar