måndag 12 juli 2010

Sommarens första ufo färdigställt

Min solfjädershalsduk är äntligen färdig. Den har hängt med ett bra tag, men det är lite enformigt att sticka en ca 180 cm lång halsduk... Fyra nystan Viking Pure Milk har gått åt, mönstret hittade jag här. Alla nystan var samma färgbad, men sista nystanet hade en knut nästan i slutet. Färgskillnaden syns rätt bra :-(

Några fler ufon ska färdigställas innan nytt påbörjas har jag lovat mig själv. Känns faktiskt helt okej. Garnaffären här vid vårt landställe hade tyvärr slagit igen, så jag kan inte ens handla nytt för tillfället (jag som hade planer på att handla på Drops rea annars...).

Underbart med semester och tid att handarbeta!

4 kommentarer:

 1. Jätte mysig sjal! Lite varm för tillfället dock ;) Färgskillnadens syns bara om man vet att den är där, det tog ett tag innan jag såg den. :)

  Det är alltid skönt att göra färdigt saker som legat ett tag. Jag gjorde själv färdigt en väska som legat i snart två år... !!

  SvaraRadera
 2. Den blev jätte fin! Hoppas att det är bra med dig :) Ha en skön semester! Hälsningar :)

  SvaraRadera
 3. Det där är verkligen ett jättefint mönster. Jag stickade ju något liknande men hade nog för stora stickor så mönstret försvann liksom lite. Oroa dig inte för färgskillnaden. Den kommer inte att märkas när du har den på dig. Fast jag misstänker att det dröjer några månader tills den kommer till användning!
  :-)

  SvaraRadera
 4. Så snygg den blev, tänk om jag cokså kunde bli klar med min!

  SvaraRadera