fredag 30 januari 2009

garn-panik...

Idag, påväg från en planeringsdag med jobbet, sprang jag på en garnbutik som hade utförsäljning... Herregud, jag hade ju egentligen bråttom hem, men 50% på allt kan man ju bara inte gå förbi! Mycket var ju slut förståss, men det fanns ändå en hel del kvar. Jag tog direkt en påse med 250 g kardad ull i olika färger. Den hade kostat 263 kr och var nu nedsatt till 80 kr! Jag har aldrig provat att tova kardad ull förut, men har tänkt att det skulle vara kul att prova. Ett problem bara, beskrivningen är på norska... Men det ska nog ordna sig också, tror jag. Ett sittunderlag ska det tydligen bli i alla fall och se ut så här:

Urläckert tycker jag! Dålig bild bara.

Jag köpte ett nystan svart Milano för att sticka Åremössan. Helst hade jag ju haft den i en annan färg, men svart var det enda som fanns kvar.


Det blev två guldiga cotton viscose (senap heter den enligt hemsidan) från drops också. Tänkte virka/sticka bullar i pågående bakelse-projektet.


4 nystan Eskimo mix rödmelerad följde också med hem. Kunde inte låta bli, det är så härligt att sticka i Eskimo.

8 nystan Safran (2 nystan nr 15 fuchia, 2 nystan nr 52 brun, 2 nystan nr 23 ljus brun, ett nystan nr 18 naturvit och ett nystan nr 1 ljus rosa). Vad sjutton ska jag göra med dem??? Tål att tänkas på...


361 kr kostade alltihop!
Nu behöver jag bara fler timmar på dygnet så att jag hinner sticka, virka och tova!!!
Ångrar att jag inte köpte mer garn. Men jag fick hjärnsläpp i butiken. Kunde inte komma på en enda grej jag ville göra. Typiskt att man ska vara stressad hem just när man stöter på ett sånt fyndställe... Och inte kom jag ihåg att kolla på stickor heller... Ååååååhhhh vad irriterande... Men lite fynd har jag ju gjort i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar