fredag 28 maj 2010

Jag vågar knappt säga det...

Jag har haft sådan otrolig tur den senaste tiden och vunnit flera olika utlottningar. Kolla den senaste vinsten från utlottningen hos E-Zignz:


Det är en 100 grams härva av 100% svensk ull, färgad med vitmåra! Tack så mycket E-Zignz!!! Visst är den härlig?! Det enda problemet är nu att hitta på vad jag ska göra av den... Angenämt problem :-D
Nu har jag haft sådan tur i så många utlottningar, att jag inte tror det är någon idé att vara med i fler. Jag kan ju omöjligt vinna igen... ;-)


Jag har fått en award också, för ett tag sedan faktiskt. Men jag har inte riktigt haft tid att tänka på den...


Tack snälla Virkaholic!

När man får awarden bör man tacka och länka till den som gav den, skriva sju saker om sig själv samt att ge den vidare till sju andra bloggare.

Jag har ju skrivit tidigare om det här med awarder, jag tycker att det är jättekul att få dem, att någon uppskattar det jag gör. Jag har det lite svårare med delen att berätta om mig själv, och hur väljer man ut sju bloggar av alla de fina jag brukar titta in på???

Jag har nu gjort ett försök, men jag kommer inte ens på sju saker att berätta om mig själv... Jag tycker inte att jag har något att berätta. Jag kan berätta om saker jag gör, men inte om mig själv. Jag har svårt att ge awarden vidare också, eftersom jag tycker att det är en svår uppgift som kommer med den. Jag vill istället tacka alla som kikar in på min blogg och lämnar snälla kommentarer, ni borde alla få en award från mig!

1 kommentar:

  1. Vilken tur du har! Blir lite avis... Nu har du ju vunnit i en tävling till såg jag! Lyllos dig! Hoppas det blir något tjusigt av allt garn:-)

    SvaraRadera