söndag 9 maj 2010

Sjal med tappade maskor

Nu är den klar, min sjal med tappade maskor. Garnet är Fame Trend från Marks & Kattens och mönstret har jag köpt på symässan. Egentligen skulle sjalen inte vara trekantig utan lite sluttande på sidorna och rak nertill. Men när jag hade stickat så långt som det stod att man skulle göra tyckte jag att den såg avkapad ut. Jag chansade på att garnet skulle räcka och stickade trekantig istället. Det är jag nöjd med! Tyvärr är bilden inte så bra, sjalen är mycket finare i verkligheten...


Jag hade tänkt att ge den här sjalen till min mamma när hon fyller 65 år i augusti (eftersom hon gillar höst-färger). Jag vet inte om jag kan hålla mig till dess, kanske hon får den på mors dag istället... Men vad ska jag då hitta på till 65-årsdagen?
Jag skulle behöva ett spänne eller något att fästa ihop sjalen med framtill, någon som kan tipsa om vad och var jag kan köpa det?

3 kommentarer:

  1. Vad fin den blev!!! Jag skulle nog också ha svårt att hålla på en sådan fin present.

    SvaraRadera
  2. Jättesnygg sjal!
    Jag måste nog göra en liknande snart... Men just nu så måste jag göra färdigt mitt halsduks-UFO som har legat och väntat i drygt ett år. Men sedan så!

    SvaraRadera