torsdag 18 juni 2009

En katt mot napparna...

Lillasyster ska sluta med napporna (som hon säger själv), hon har dem bara när hon sover så jag hoppas det inte blir alltför jobbigt. Napporna ska kattungarna på Skansen få (de är väl redan fullvuxna vid det här laget ;-)). Vi har pratat länge om det här och hon verkar veta vad som kommer att ske - aldrig mera napp. Jag virkade denna kisse som jag tänkte att hon kunde få, som tröst och påminnelse om hur duktig hon varit. Ångrar att jag inte gjorde den rosa, hon älskar ju den färgen...
Garnet är ett bomullsgarn som heter Fresco och finns hos Svarta Fåret. Mönstret har jag hittat på nätet, men när jag nu ska länka så hittar jag det så klart inte... Får återkomma om det. Nu hittade jag mönstret här!

Min "lilla blå" har gått sönder, gaaaahhhh. Min lilla Acer-dator som jag surfar på mest hela tiden, den jag brukar spara alla bra mönster och länkar på, den jag bloggar med... Panik!!! Sambon försöker fixa, men den är nog utom räddning. Köpte den i september, garantin har alltså inte gått ut. Så på nåt sätt löser det sig inom en snar framtid. Hoppas jag. Tänk vad bekväm man är, har ingen lust alls att sitta vid den gamla stationära datorn. Den har ju blivit förvisad till klädkammaren, och vem har lust att sitta där?!

1 kommentar:

  1. En sån stilig katt!
    Näbben på Ugglan är broderad. Jag börjar från näbbspetsen och broderar uppåt som en solfäder.
    Sen broderar ett par raka tvärstygn längst upp!
    Hoppas det går bra annars kan jag skicka en större bild! Ha det gott!

    SvaraRadera