söndag 25 oktober 2009

Torgvantar och magic loop

Jag har stickat ett par torgvantar till mig själv. När jag var på Symässan i Kista tidigare i oktober, så lärde jag mig hur man stickar med "magic loop" (sök på youtube eller titta här hos Loveknitting på hur man gör). Jag gillar verkligen tekniken, man slipper alla strumpstickor som lätt glider omkring så att man tappar maskor. Nu har jag provat att sticka en sak i taget, nästa gång ska jag sticka två torgvantar på en gång. Känns himla effektivt! :-)

Garnet köpte jag på Syfestivalen och det är merinoull. Mönstret improviserade jag ihop. Nu har jag haft dem på mig medan jag har bloggat och de känns varma ;-)

3 kommentarer:

 1. Tack för de fina vinsterna som kom i fredags!!!Både jag och treåringen blev överförtjusta och det blev väldigt svårt att förklara för honom att det här faktiskt var mammas leksaker... ska blogga om dem under dagen så kika gärna in då för att få se dem i sitt nya hem!

  SvaraRadera
 2. Har tävling på min blogg nu! gå in och titta!

  SvaraRadera
 3. Gillar också magic loop, det känns så himla bra när två saker blir klart samtidigt!

  Kul att du hittade till min blogg och min hösttävling! Också hittade ju jag till dej, ser att du också haft en rolig tävling, den missade jag tyvärr..

  Ha det bra!

  SvaraRadera