söndag 12 september 2010

En till hjärtmössa

Hjärtmössa nr två är klar. Den första jag stickade blev ju lite liten. Tror du den här passade Lillasyster då? Nej, det gör den inte, den är så klart lite för stor. Men nu får det vara, hon gillar den i alla fall... Samma mönster och garn som i inlägget nedan. Nu ska jag börja på en till Storasyster också. Hon vill helst inte ha hjärtan och jag har inte riktigt kommit på vad det ska bli istället. Förslag mottages tacksamt!

4 kommentarer:

 1. stjärnor såklart!! =) modernt nu också ju =)

  SvaraRadera
 2. Jag såg supersöta humlor på strumpor i en länk hos MÖnsterarkivet. Är det ett diagram kanske någon kunnig kan använda det på en mössa istället...? Superfin mössa i alla fall, blev sugen själv.

  SvaraRadera
 3. Så fin och varm nu när hösten kommer.

  SvaraRadera
 4. Hej hej.

  Du frågade om att färga med Karamellfärger om det går till på samma vis. Japp, det gör det, men man MÅSTE sätta till syra (citronsyra eller ättika) i garnet och i färgvattnet, annars fäster inte färgerna. I kool-aid finns det syra redan och man behöver inte sätta till sånt, men jag brukar göra det ändå. Kul att hitta till din blogg. Genom dig hittade jag ju världens snyggaste kofta, som jag ännu inte har börjat på.

  SvaraRadera