onsdag 10 februari 2010

Kärleksbacillen (virkalong) klar!

Ulliga gulliga saker har en virkalong med nya mönster varje månad. Supergulliga figurer har hon knåpat ihop och delar med sig av de fina mönstren. Så här ser mina kärleksbaciller ut. Jag tänkte ge dem till mina döttrar på Alla Hjärtans Dag, så jag var tvungen att virka två den här gången. Dekorationen var valfri denna gång (så klart får man ju alltid göra som man vill), jag valde att göra en pussmun, pärlor till ögon, pärl-hjärt-antenner och en propeller på ryggen :-D De blev inte riktigt lika söta som orginalet, men ok iaf.

5 kommentarer:

 1. Klart de blev jättesöta!! Hur fina som helst ,sj håller jag fortfarande på med januaridockan,hehe,jag gör oxå 2 ,lika bra när man ändå håller på !!=)

  SvaraRadera
 2. De är ju så söta och charmiga! Dina döttrar kommer verkligen att gilla dem!

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Jag har klippt, och virkat klart alla mina delar, men måste göra något åt ansiktet som är helt tomt, och öva på att sy hår. Hoppas bli klar med min innan Alla hjärtans dag.

  SvaraRadera
 4. De var visst söta. Jag gillade skarpt dina pärlspröt. Döttrarna kommer säkert att bli jätteglada. Min fick inga spröt alls för jag lyckades inte få det att se bra ut.

  SvaraRadera