onsdag 17 februari 2010

Sjal, igen...

Samma mönster som tidigare, samma garn (Fresco från Svarta Fåret). En arbetskamrat till har gjort en beställning, denna sjal till sin mor och en till i andra färger till sin sambo. Sedan vill arbetskamraten som beställt en sjal till sig och två till sina barnbarn också ha en till sjal... Börjar bli aningen tråkigt nu... Om någon har ett tips på annan sjal i bomull som skulle vara fin med detta garn så tar jag tacksamt emot det.

Märkligt, när jag googlar på Fresco från Svarta Fåret, så hittar jag butiker som säljer nya färger av garnet Fresco, som inte Svarta fåret har på sin egen hemsida. Borde inte företaget själv ha den mest uppdaterade sidan???

3 kommentarer:

 1. Tyvärr har jag inga bra sjaltips, ville bara säga att jag förstår dem, det var en väldigt fin sjal. Jag ska själv starta en har jag tänkt, har garn men inte bestämt mig för hur den ska vara än :-) Då blir det extra kul att titta på alla sjalar.

  SvaraRadera
 2. Tony Irving sjalen kanske? Jag skulle vilja veta vart du fått detta mönstret? Jag blev sugen på att göra en sån :-)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag hittade hit via Crochetra :)
  Vilken fin blogg du har!
  Jag förstår dina vänner, sjalarna är jätte fina! Vill oxå kunna sticka... Tyvärr tar tålamodet slut just där, vid stickorna... :)
  Linda

  SvaraRadera