I samma tidning fanns även ett recept på en Mazarinkaka med vinbär. Den har vi också provat. Mycket god tyckte även barnen, som annars tycker att vinbären är lite sura i bakverk!
söndag 1 augusti 2010
Vad gör man av alla röda vinbär?
När jag var liten gjorde min mamma alltid vinbärssaft, vi hade aldrig någon annan saft hemma. Då uppskattade man det inte, nu skulle jag tycka att det var en lyx. Vi har en buske med röda vinbär på tomten. Jag har mammas gamla saft-maja hemma, men hade inte riktigt lust att koka saft. Jag och barnen var hos min kära farmor på Frösön förra veckan och där läste jag en veckotidning och hittade ett recept på vinbärslemonad som jag har testat. Lillasyster och jag har provsmakat. Gott!
I samma tidning fanns även ett recept på en Mazarinkaka med vinbär. Den har vi också provat. Mycket god tyckte även barnen, som annars tycker att vinbären är lite sura i bakverk!
I samma tidning fanns även ett recept på en Mazarinkaka med vinbär. Den har vi också provat. Mycket god tyckte även barnen, som annars tycker att vinbären är lite sura i bakverk!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
När jag hade trädgård brukade jag göra blandsaft av röda vinbär och rabarber. Riktigt mumsigt.
SvaraRaderaKAn det vara från ALLAERs ni hittade recepten?hehe..Vad avis jag blir att du har en saftamaja..min funkar inte längre för det finns inte delar att handla till den för den är för gammal! Visst är det smidigt med den !=)
SvaraRadera