lördag 25 december 2010

Kalenderpaket 23 och 24

I torsdagens paket fick jag godiskäppar! Barnen blev överlyckliga när det visade sig att det inte var polkagrissmak utan olika fruktsmaker. Mint är inte populärt. De pryder nu våran disney-julgran, vi har kulor, hjärtan och stjärnor i alla tänkbara färger. Vi får se om de hänger kvar ända till julgransplundringen...Paket nr 24 var stort och hårt, en kartong. Hur jag än klämde, kände och skakade hade jag inte en chans att gissa vad det var. =)Titta vilken fin grej det var i paketet! En "garngömma", och på baksidan syns också vem min hemliga vän är! Mammalito är det som skämt bort mig med så fina paket! Jag hade ju gissat det redan när jag fick paketavin, men riktigt säker kan man ju aldrig vara... Jag kommer att ha den finaste stickförvaringsväskan av alla på mitt stickcafé nästa termin! :-)


I garngömman fanns också två nystan med Drops Alpacka i en härlig turkos-blå färg. Direkt börjar jag fundera vad jag ska göra av dem!? Kanske pulsvärmare till mig själv, kanske en sjal... Får se vad det kan bli för fint, jag måste surfa runt och hitta det perfekta mönstret!Tusen tack Mammalito för alla fina saker jag har fått!!! Det har varit jätteroligt att få paket varje dag. Nästa år i december ska jag försöka göra en paketkalender till mina barn igen, för nu har jag verkligen förstått hur mysigt det är att få små överraskningar varje dag.

2 kommentarer:

  1. God fortsättning på julhelgen!

    SvaraRadera
  2. Hihi... kul att du har gillat alla paketen!!! Ja nästa år ska jag göra en till min dotter också... hon har inte fått någon än, men i år fick hon 4 adventspaket i alla fall... :)

    Det var kul att göra paket till dig!!!

    SvaraRadera